Header Image
Home / Luchthavenvervoer Zaventem

Luchthavenvervoer Zaventem

Luchthavenvervoer Zaventem nodig? Luchthavenvervoer Janssen verzorgt vervoer naar alle nationale en internationale luchthavens, u reist op een comfortabele manier van en naar Zaventem.

Luchthavenvervoer Zaventem boeken

Het vervoer naar de luchthaven Zaventem gebeurd bij ons op een professionele manier. Al onze chauffeurs zijn netjes gekleed en helpen u graag een handje met de bagage of met het uit en instappen van de taxi. Als u een airporttaxi boekt van de luchthaven naar huis, uw kantoor of bijvoorbeeld uw hotel in Antwerpen of Zaventem dan neemt onze chauffeur na de landing op de luchthaven Brussels Airport telefonisch contact met u op. Onze chauffeur zal aan de exit op u staan te wachten. Indien u wenst kan de chauffeur klaar staan met een naambordje bij de uitgang, net wanneer uw de douane doorgang verlaat. Dit is vooral makkelijk als er gasten overkomen voor een bedrijf, of gewoon als u familie wilt laten opwachten.

Wij hebben taxi busjes tot en met 8 personen beschikbaar.

Als u met meerdere personen op vakantie of zakenreis gaat kunnen onze taxibusjes ingezet worden als luchthavenvervoer Zaventem. Alle busjes zijn voorzien van navigatie systemen zodat de chauffeur altijd uw adres of bestemming kan vinden.

Speciaal tarief voor luchthavenvervoer naar Zaventem.

Wij bieden u vaste prijzen van elke plaats in groot Antwerpen naar de luchthaven Zaventem. Voor meer informatie, stuur ons een email met uw stad of gemeente en u ontvangt van ons een de kostprijs om u naar Brussels airport te brengen.  Onze luchthaven tarieven zijn een van de laagste vanuit Antwerpen.

Luchthavenvervoer Zaventem

Zakelijk luchthaven vervoer naar Zaventem.

Heel wat bedrijfsleiders of zakenmensen bestellen bij ons hun taxi om naar de luchthaven te rijden. Bij ons staat zakelijke vervoer hoog in het vaandel, dit betekend dat de taxi op het afgesproken uur aanwezig is, en ook bij u terugreis op tijd op u staat te wachten. Zakelijk wordt er veel gebruik gemaakt van airportservice naar de luchthaven Zaventem Brussels airport.  Alle klanten krijgen van ons een direct telefoonnummer zodat ze ons altijd kunnen bereiken. Betalen met credit card of rijden op rekening is bij ons ook geen probleem. Wij zijn u graag tot dienst!

Contacteer ons

Wil je van naar de luchthaven van Zaventem vervoerd worden bel ons dan op 03/283 83 93, stuur een email naar: info@luchthavenvervoer-taxi.be of ga naar ons contactformulier.

 

Relevante pagina’s

Aankomst Zaventem – Vertrek Zaventem

Op zoek naar de aankomst- en vertrekuren op Zaventem – Brussels Airport? Bekijk ons handig overzicht op BRUXX per vlucht in detail voor de komende 24 uur!

Brussels Airport Website

Goedkope vluchten vanaf. Brussels Airport. Van & naar. Brussels Airport. Parkeren op de luchthaven. Wereldwijde goedkope vluchten & citytrips. Informatie voor reizigers …

Luchthaven van Zaventem

Het vliegveld van Zaventem ligt 12 kilometer ten noordoosten van de Belgische hoofdstad en verwerkt 23,4 miljoen passagiers per jaar daarmee is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België. De nieuwe Pier A op het vliegveld is uitsluitend bestemd voor ‘Schengen-vluchten’. Veel reizigers klagen dat de afstand tussen de incheckbalies en de gates van Pier A erg groot is.

Top